Superliga Națională ,,Suzuki” – Finala

Stiri

Ultimele meciuri ale sezonului 2022/2023 se dispută în aceste săptămâni. Finalele se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. S-au jucat meciurile pentru medalia de aur, dar și finala mică pentru bronz. 

În lupta pentru titlul de campioană națională sunt echipele CSM Oradea și CSA Steaua BA București. Cele două au disputat primele meciuri, câștig de cauză având CSA Steaua BA București. În primul meci jucători antrenați de Bogdan Rath s-au impus cu scorul de 11 – 9 (3-2, 1-2, 4-1, 4-3).

Au marcat pentru CSA Steaua BA București: Vlad Georgescu 6, Filip Klikovac 2, Nebojsa Vuskovic 1, Nikola Moskov 1 și Victor Antipa 1, iar pentru echipa orădeană au înscris: Tiberiu Negrean – 4 goluri, Mihnea Gheorghe – 3 goluri, Mateja Asanovic – 1, Levente Vancsik – 1 gol fiecare. 

În meciul al doilea CSA Steaua BA a trecut în avantaj, ducând scorul la general la 2-0. Orădenii urmează să găzduiască meciurile 3 și 4, unde vor fi meciuri de totul sau nimic. Meciul a fost unul aprig în care s-a putut observa dăruirea față de sport, dar la final CSA Steaua BA București s-a impus cu scorul de 11 – 8. 

sursă foto: Steaua București (Facebook)

Pentru medalia de bronz se luptă echipele CS Dinamo București și CS Rapid București. Primul meci a fost unul echilibrat care s-a decis la un singur gol, scorul final a fost 8 – 7 (3-3, 0-1, 2-2, 3-2). CS Dinamo București a reușit victoria, dar și un pas înainte pentru locul 3 din Superliga Națională ,,Suzuki”. Meciul al doilea s-a disputat tot pe terenul alb-roșilor care au dus scorul general la 2-0. CS Dinamo București a învins CS Rapid București cu scorul de 15 – 10 (4-1, 7-4, 3-4, 1-1) la finalul unei meci de mare forță. 

FRPolo
Federatia Romana de Polo Adresa: str. Vasile Conta, nr. 16, Bucureşti Telefon: +40213170918 Mail: office@frpolo.ro
https://frpolo.ro