S-a încheiat etapa a doua din Superliga Națională Suzuki

În acest sfârșit de săptămână au avut loc două meciuri în cadrul etapei a doua din Superliga Națională Suzuki. Rapid București a întâlnit acasă Hello Sport, iar cei de la Dinamo București s-au duelat cu cei de la Sportul Studențesc. 

Meciul zilei de vineri i-a adus față în față pe cei de la Rapid București și pe cei de la Hello Sport, unde Rapid s-a impus cu scorul de 20 – 3. După prima repriză, Rapid și-a asigurat un avantaj de 5 goluri, pe care l-a fructificat până la final, dominându-și clar adversarul. Rapid București este antrenată de Silviu Ceobanu și Ionuț Angelescu. Tehnicieni pe banca celor de la Hello Sport sunt George Deacu și Bogdan Bogatu. 

Pentru echipa gazdă au marcat: Marian Constantin (2), Vlad Gorea (1), Răzvan Rath (4), Cristian Călin (2), Ionuț Vlad (2), Demeter Szilard (3), Dragoș Pandelea (2), Albert Vatrai (1), Andrei Iliescu (1) și Alexandru Albu (2). 

Pentru echipa vizitatoare au înscris: Florin Drăghici (1), Andrei Ionescu (1) și George Stoian (1).

Arbitrii: Mihai Balanescu și Șerban George.

Rapid București urmează să-i întâlnească pe cei de la Crișul Oradea, iar cei de la Hello Sport vor primi vizita celor de la CSM Oradea în etapa a treia. 

Ziua de sâmbătă a debutat cu un meci dintre cei de la Dinamo București și Sportul Studențesc. Dinamo București a câștigat meciul cu scorul de 19 – 4. Încă din prima repriza cei de la Dinamo au preluat cârmele meciului și s-au detașat la 3 goluri în fața adversarului.  În a doua repriză cei de la Dinamo și-au adăugat în cont alte 3 goluri, iar până la final au controlat meciul. Dinamo București este antrenată de Mateiai Andrei și Nenciu Berttini. Adrian Vamos și Răzvan Moraru pregătesc echipa Sportului Studențesc. 

Au marcat pentru Dinamo București: David Bota (3), Radu Bindea (2), Manuel Klutch (2), Horațiu Ilisie (3), Matei Lutescu (2), Alin-Cristian Pirianu (2), Francesco-Fabio Sachetti (1), Peter Kari (3) și Octavian Mihai (1). 

Pentru echipa vizitatoare au înscris: Palii Ervin (1), Bogdan Iliescu (1), Alexandru Teodorescu (1), Șerban Burda (1).

Arbitrii: Manuel Manea și Radu Matache.

Dinamo București o va întâlni pe Steaua București în etapa a treia, iar cei de la Sportul Studențesc vor lupta împotriva celor de la Politehnica Cluj în etapa a treia. 

Cele două partide Politehnica Cluj – CSA Steaua București și CSM Oradea – CSU Oradea au fost anulate, datorită participării echipelor CSA Steaua București și CSM Oradea în al doilea turneu de calificare din grupele Champions League.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp