Finalul unei aventuri de neuitat pentru familia poloului pe apă din România

Campionatul Mondial U20 de Polo pe Apă s-a încheiat cu numai câteva zile în urmă, după o săptămână de foc în care 19 delegații din întreaga lume au luat parte la această competiției etalon în România. 

Cu un plan elaborat de mai bine de un an, România s-a ridicat la așteptările invitaților, toți cei prezenți au fost impresionați de modul de organizare și desfășurare al campionatului, pe lângă spectacolul oferit de sportivi în apă. 

Printre meciurile în care toate țările prezente au luptat pentru un loc în fruntea clasamentului, delegațiile au fost primite cu entuziasm și căldură de voluntarii dedicați și de staff-ul FRP. Organizarea acestui eveniment a reprezentat intrare României pe lista selectă a țărilor care au reușit să organizeze și să ducă la bun sfârșit un Campionat Mondial. 

Provocarea aceasta nu ar fi fost la fel dacă nu am fi avut susținători în tribune care să dea dinamism și viață spectacolului oferit de sportivi în apă. Distracția a fost garantată de surprizele din timpul meciurilor când mascota Rufus însuflețea locul prin aparițiile sale. 

Sponsorii noștri au fost alături și în această aventură și nu putem decât să le mulțumim pentru eforturile depuse. 

Primul campionat mondial organizat în România s-a terminat cu mulțumiri din partea oamenilor de seamă prezenți la această ediție. După ce s-a tras cortina am primit felicitări la scenă deschisă din partea Comitetului Tehnic de Polo a World Aquatics. 

Suntem încântați să primim aprecieri de la acest nivel și ne bucurăm că totul a decurs conform planului fără incidente majore. Fiecare dintre cei prezenți a contribuit la acest mare întreg, iar fără ajutorul lor nu am fi putut realiza evenimentul la un asemenea nivel. Această experiență ne oferă încredere și mult curaj pentru a visa și mai departe.  

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp