Finala Campionatului Național U15 se joacă la Oradea

În perioada 12 – 13 aprilie se vor disputa meciurile pentru medalii din cadrul Campionatului Național U15. Meciurile vor avea loc la Oradea în Bazinul Crișul. Echipele care se vor duela în acest ultim act sunt CS Crișul Oradea, CSM Corona Brasov, CS Dinamo București și CSA Steaua B.A București.

Miercuri, de la ora 17:30 va avea loc prima semifinală, unde se vor întâlni echipele CS Crișul Oradea și CSM Corona Brasov. Începând cu orele 19:00, se va juca semifinala a doua cu CS Dinamo București și CSA Steaua B.A. București în bazin. Echipele învingătoare vor juca în finală cu trofeul pe masă. Echipele care nu vor reuși să se impună vor disputa finala mică pentru medalia de bronz și locul 4.

Joi, de la ora 09:30 va avea loc finala mică, iar de la ora 11:00 vom urmări împreună să aflăm cine va primi titlul de campioană națională.

Viitorul sunt copiii! Vă invităm să îi susțineți în număr cât mai mare de la Bazin și să le arătați încredere și susținere. Copiii vor trăi intens fiecare minge, iar fiecare gol va aduce echipa mai aproape de țelul stabilit.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp