Federația Română de Polo organizează în perioada 2 – 3 decembrie Școala de Arbitraj la Oradea

Federația Română de Polo va organiza la Oradea în perioada 2 – 3 decembrie un Seminar Internațional de Arbitraj. Acest eveniment va avea loc în Sala de Conferințe a Hotelului Continental Forum.

Seminarul de Arbitraj se adresează arbitrilor români, dar și antrenorilor din Superliga ,,Suzuki” și Campionatul Național de Senioare ,,Sukuzi”.

Această prelegere va fi susținută de arbitri internaționali, Adrian Alexandrescu și Boris Margeta.

Prelegerea se va desfășura în două părți, astfel: prima parte a cursului va avea loc în dimineața de 3 decembrie urmată o pauză și se va relua cursul cu partea a doua și concluziile finale.

Pentru antrenorii de seniori/senioare, prezența este obligatorie. Fiecare club poate trimite pe cheltuiala proprie (transport, cazare si masă) maxim un reprezentant. Prezența antrenorilor de la cluburile care au secții de Copii și Juniori nu este obligatorie, dar este recomandată, in aceleași condiții.

Federația Română de Polo va asigura cazare pentru noaptea de 2 decembrie pentru arbitri, în camere duble cu micul dejun în data de 3 decembrie. Prânzul va fi asigurat pentru toți participanții in pauza cursului.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp