Comunicat Din Partea Federației Române De Polo Cu Privire La Suspendarea Activității Sportive Din Bazinul Floreasca ,,Tolea Grințescu”

Bazinul Floreasca ,,Tolea Grințescu” a suferit o avarie majoră la cazanul de apă caldă. Din cauza vechimii excesive nu mai prezintă siguranță în funcționare. După o analiză mai amănunțită a fost descoperită uzură atât fizică, cât și morală avansată, inclusiv lipsa pieselor de schimb pe piață.

Bazinul Floreasca ,,Tolea Grințescu” are nevoie de un nou cazan pentru apa caldă, mult mai eficient și în conformitate cu standardele moderne.

Astfel, ca urmare a procesului de înlocuire a cazanului, Federația Română de Polo este nevoită să suspende activitatea sportivă din Bazinului Floreasca ,,Tolea Grințescu” pe o perioadă nedeterminată. 

Federația Română de Polo aduce la cunoștință faptul că nu este proprietar, ci doar utilizator al Bazinului Floreasca, proprietarul Bazinului Floreasca este Ministerul Sporturilor. Toate demersurile pentru înlocuirea cazanului au fost începute, iar Ministerul Sporturilor cunoaște situația în detaliu. 

Pe această cale, toate competițiile care erau organizate de Federația Română de Polo în Bazinul Floreasca vor fi reprogramate în funcție de disponibilitatea celorlalte bazine din București. Prin susținerea echipelor participante se vor organiza și modifica toate competițiile care ar fi trebuit să aibă loc în Bazinul Floreasca. 

Federația Română de Polo va comunica în timp util toate detaliile despre modul de desfășurare al competițiilor afectate de această problemă. 

Săptămâna care urmează va aduce o expertiză corectă și precisă a costurilor totale de reparare a bazinului. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă promitem că depunem toate eforturile pentru a remedia această problemă. Vă așteptăm să fiți alături de noi atât cu gândul, cât și financiar.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp