Bogdan Rath noul antrenor al echipei nationale de seniori

în urma deciziei Biroului Federal, la sediul Federației Române de Polo a fost semnat contractul de colaborare cu noul antrenor al echipei naționale de polo seniori, în persoana domnului Rath Bogdan.
 
Bogdan Rath este multiplu campion național și fost component al echipei naționale a României pentru care a jucat la Jocurile Olimpice de la Atlanta din anul 1996, dar și la Campionatele Europene de la Sheffield din anul 1993, unde România a ocupat locul 4.
 
Alături de Rath Bogdan din stafful tehnic vor mai face parte Cismaru Ionuț- antrenor secund și Alexander Florescu – preparator fizic.
 
Noul staff tehnic va conduce echipa națională până la finalul Campionatului European 2022 ( 24.08-12.09.2022 Split/Croatia), urmând ca ulterior, în urma analizei activității din această perioada, să fie semnată o noua convenție valabilă până la Jocurile Olimpice din 2024.
 
„Pentru început aș dori să mulțumesc Federației Romane de Polo pentru încrederea acordată și sper ca și colaborarea în proiect comun pe termen lung, pe care îl avem sa ne aducă rezultatele dorite. Este o situație deloc ușoară, dar vom încerca tot ce este posibil să ne atingem scopul.”, a declarat Bogdan Rath
Vă invităm să fiți alături de noi și să ne susțineți!
HAI ROMÂNIA!
Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp