Anul nou vine încărcat de competiții pentru iubitorii poloului pe apa.

       Săptămâna aceasta poloul revine în forță pe toate coordonatele, de la competițiile seniorilor care vor să câștige bătăliile pe toate flancurile, la cele ale copiilor care vor să demonstreze, până la cele în care fetele vor deveni pioni importanți.
        Astfel, Superliga Națională de seniori se reîntoarce cu meciuri sub presiune, cu prima etapă a returului, dar și cu un meci restanță din cadrul etapei a-VI-a tur. Aceste întâlniri vor avea loc în bazinele UTCN din Cluj, Ghencea și Floreasca. Ultimul fiind și cel care va găzdui întrecerea copiilor U13 (2009-2010), din această săptămână
         În același timp cu turneul Zonei Sud, la Târgu Mureș se desfășoară Zona Nord, care se va disputa in incinta bazei WEEKEND. Ultima partea a Zonei Sud din Campionatului Național de copii 2009-2010 se va desfășura în perioada 27-30 ianuarie, la bazinul Floreasca.
          Juniorii 3 își vor desfășura ultimul turneu de calificare în București și Oradea la sfârșitul acestei luni, iar junioarele U19 vor susține în perioada 28-30.01 cel de-al doilea turneul al Campionatului Național care se desfășoară la Târgu Mureș.
          Meciurile susținute la bazinul Bazinul T. Grințescu (Floreasca) vor putea fi vizionate pe canalul de YouTube al Federației Române de Polo (https://www.youtube.com/c/FRPoloTV ), acestea fiind transmise în sistem live-streming.

Share this post
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp