Amicalul dintre Romania U17 si Anglia U18 – desfasurat intr-una dintre cele mai noi structuri de natatie din tara

Stiri

Pe data de 5 August, Complexul Turistic de Natatie Targoviste a gazduit meciul amical dintre echipa nationala a Romaniei U17 masculin si cea a Anglie – U18.

Complexul Turistic de Natatie Targoviste  a gazduit pentru prima data o competitie internationala de polo pe apa, structura acestuia fiind una moderna care a indeplinit toate cerintele pentru desfasurarea meciului amical.

Competitia dintre Romania si Anglia s-a incheiat cu scorul de 11-6, scopul acesteia a fost unul  de pregatire pentru Campionatul European de la Malta care va avea loc in perioada 10-17 Septembrie.

Pe aceasta cale vrem sa le multumim celor care au ajutat la desfasurarea meciului celor doua nationale :

Gazdelor – Complexului Turistic de Natatie Targoviste, dlui manager Eugen Patrascu si echipei sale din incinta conducerii bazinului, dar si Primariei Municipiului Targoviste si dlui Primar Cristian Stan.

Cluburilor sportive care au ajutat la organizarea acestui eveniment sportiv: Palestra Waterpolo (Dlui Dragos Oprea), Rapid Bucuresti (Dlui Silviu Ceobanu) si Steaua Bucuresti (Dlui Gelu Lisac).

Dand click AICI puteti viziona si un scurt interviu legat de acest eveniment oferit de Dl Presedinte FR Polo, Calin Gavrus, alaturi de Dl Primar al Municipiului Targoviste, Dl Cristian Stan.

Photo articol: Beatrice Diaconu

FRPolo
Adresa: str. Vasile Conta, nr. 16, Bucureşti Telefon: +40213170918 Mail: office@frpolo.ro Facebook: https://www.facebook.com/FRPolo/
https://frpolo.ro